GameFileForums  

Go Back   GameFileForums > GameBurnWorld > GameBurnWorld- Site
User Name
Password
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 26-06-2005
AdamN AdamN is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 1
Red face Warcraft 3/ROC/TFT - Please Post Here (Merged Threads)

Could some1 make the No-CD Patch for WC3 TFT WorldEdit v1.18a, plzz

Edit: nvm, It's All there, i'm being stupid again.
PS: Could some1 Delete this post, plzz

Last edited by AdamN; 26-06-2005 at 05:27 PM. Reason: Wrong Question XD
Reply With Quote
  #2  
Old 27-06-2005
DuffMan DuffMan is offline
Administrator
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 2,509
Default

Yes the World Editor game fix is included in the rar archive, as I'm sure you have found out ;-)
Reply With Quote
  #3  
Old 03-08-2005
Megaboom232 Megaboom232 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 18
Default No Cd patches?

hey guys, since im not that good at programming and all of that, i was wondering how you used a no cd patch? (im stupid, i know) i downloaded the warcraft 3 no cd patch with winrar, but what do i do next?
Reply With Quote
  #4  
Old 04-08-2005
DuffMan DuffMan is offline
Administrator
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 2,509
Default

You need to extract the contents of the RAR archive to your games directory/folder (where you installed the game) replacing the original exe file.
Reply With Quote
  #5  
Old 04-08-2005
Megaboom232 Megaboom232 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 18
Default

oh i see, but do i replace all of them? im guessing so.

But when i tried it, an error came up and didnt work, im currently trying out warcraft 3, can anyone help me here?

Last edited by Megaboom232; 04-08-2005 at 04:42 PM.
Reply With Quote
  #6  
Old 05-08-2005
DuffMan DuffMan is offline
Administrator
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 2,509
Default

What files are in the .rar archive?
Reply With Quote
  #7  
Old 05-08-2005
Megaboom232 Megaboom232 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 18
Default

the files are... hoodlum.nfo, war.exe, and worldedit.exe

also, can u help me on another thing. when i downloaded a no-cd patch, I extracted it in the proper folder, now what do i do? i tried to activate the icon, but it said no cd inserted.
Reply With Quote
  #8  
Old 06-08-2005
DuffMan DuffMan is offline
Administrator
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 2,509
Default

The war.exe and worldedit.exe files are the ones that need to get extracted to your games directory/folder (replacing the original exe files) then hoodlum.nfo is the file which contains info on the release. You MUST replace the original exe file(s) with the No-CD ones.
Reply With Quote
  #9  
Old 04-09-2005
g-dod g-dod is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1
Default Warcraft III - can not patch

I've got Warcraft III at v1.14, but now can no longer patch to the current or the previous version (1.17 or 1.18). The patch .exe just crashes.

I'm running gimpsRus Warcraft 3: Reign of Chaos 1.14 Virtual Crack. Any help?

Tx
Reply With Quote
  #10  
Old 05-09-2005
DuffMan DuffMan is offline
Administrator
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 2,509
Default

Place your original exe back, then update.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
GameFileForums.com