GameFileForums  

Go Back   GameFileForums > Game Backup/Burning Instructions/Solutions > Game Backup Instructions
User Name
Password
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

View Poll Results: Did this information help you?
Yes 6 46.15%
No 7 53.85%
Voters: 13. You may not vote on this poll

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #231  
Old 20-10-2005
Crypton
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Lauwtjuh
How do you mean? But my systems spec's are good.
What are your system specs? And what speed are your hard drives?
  #232  
Old 10-11-2005
LD500
Guest
 
Posts: n/a
Default

Ok, from what I've scanned in this thread, it seems that the THE SIMS 2 v1.0 [ENGLISH] *DVD RELEASE* FIXED EXE (12.7MB) only works for international versions of the game. I have the US version and have the game already installed and needed a no cd patch (for an already installed paid for version) because my dvd-rom drive is going out. I got so excited when I found this, but obviously it doesn't work. How am I to get my game working now? Am I simply just S.O.L. and have to buy a new dvd-rom drive? Just to be specific and clear, how do I get my game to run that's already installed? Is there a patch just for this purpose?
  #233  
Old 11-11-2005
DuffMan DuffMan is offline
Administrator
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 2,509
Default

Use the Mini Backup Image from the site, mount and enjoy.
  #234  
Old 12-11-2005
mat88 mat88 is offline
Banned
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 2
Default

hi,
i didn't test the mini image trick, but i want to know if it's possible to install the original patch frome ea? Because i got some bugs when my brother wants to play on in session . When i want to install the patch it says to put cd 4. I burned the all the 4 cd downloaded but it doesn't recognize them?? maybe somebody know how to burn correctly the 4 cd (i've installed the game with the 4 cd that i've burned ...?? what protection??).
  #235  
Old 12-11-2005
Crypton
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by mat88
hi,
i didn't test the mini image trick, but i want to know if it's possible to install the original patch frome ea? Because i got some bugs when my brother wants to play on in session . When i want to install the patch it says to put cd 4. I burned the all the 4 cd downloaded but it doesn't recognize them?? maybe somebody know how to burn correctly the 4 cd (i've installed the game with the 4 cd that i've burned ...?? what protection??).
Read the rules....... NO WAREZ/PIRATE DISCUSSION

It is really is not hard to understand.

Buy the game, next post regarding downloaded illegal content of any type = BAN.

At any rate. All solutions that work with this game are in this thread, if you still cannot get the game working, then there is not much else we can do, use the origional CD you bought.

Duffman or DarkLeftos. Please lock the thread, I would do it, but since DarkLeftos made the thread, one of you 2 can lock it.. same discussion that had been covered over and over and it will just keep getting more warez talk added to it..
  #236  
Old 12-11-2005
mat88 mat88 is offline
Banned
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 2
Default

thank you, it as worked perfectly for me!! I can now use the construction things
  #237  
Old 12-11-2005
DuffMan DuffMan is offline
Administrator
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 2,509
Default

Agreed, thread closed.
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 10:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
GameFileForums.com