GameFileForums  

Go Back   GameFileForums > Game Backup/Burning Instructions/Solutions > Protections On PC Games
User Name
Password
FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 19-08-2007
bensamyn
Guest
 
Posts: n/a
Thumbs down Doesn't work

Quote:
Originally Posted by GeneralM
if you are using the No-cd Loader exe then you didnt read the provided read me very well it says you also need a No-cd exe for the main executable (sweaw.exe)

Whell...I have done that but it still DOES NOT work for me.

So please help me!!!

Last edited by bensamyn; 19-08-2007 at 02:23 PM.
Reply With Quote
  #22  
Old 19-08-2007
bensamyn
Guest
 
Posts: n/a
Default

When I use "virtual cd hide" to hide my emulated drives it says : A required security module can not be activated. This program can not be executed
Reply With Quote
  #23  
Old 19-08-2007
bensamyn
Guest
 
Posts: n/a
Lightbulb cd/dvd

Can't we just burn it to a cd/dvd???
Reply With Quote
  #24  
Old 20-08-2007
Crypton
Guest
 
Posts: n/a
Default

"required security module" means the protection has detected the virtual drive and can see it is being locked from access. You need to disable "Hide CD-R Media" for your programs such as Alcohol, CloneCD/DVD etc..

And no, burning to CD/DVD would be pointless, if your going to do that, just use your original CD/DVD.
Reply With Quote
  #25  
Old 23-08-2007
skywalker06
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by dyurko
I installed the game with original CD's. When I try to run the game, I get an error message saying "A required security module cannot be activated. This program cannot be executed"
I am not using any patches or emulators to run the game. Running of the original CD.
Also, I did get the game to run correctly on a different computer.
Can anyone provide any info as to why I get this error?
are you using a debugger i think i had the same message when i was playing another securom protected game with a kernel debugger

btw you can use iceext to hide debuggers if you are using a debugger
Reply With Quote
  #26  
Old 23-08-2007
skywalker06
Guest
 
Posts: n/a
Default

how to fool securom into loading games from a virtual drive
1)load up daemon tools (or whatever virtual drive emulator you use)
2)set up your virtual drive
3)go to START -> RIGHT CLICK "MY COMPUTER" and click MANAGE
4)the "COMPUTER MANAGEMENT" window should appear click "DEVICE MANAGER"
5)DOUBLE CLICK the "DVD\CD-ROM DRIVES" tab
6)RIGHTCLICK all your PHYSICAL DRIVES and click DISABLE and close all windows
7)now play your game from the virtual drive
8)after playing follow step 3-6 but click ENABLE on your PHYSICAL DRIVES to enable your physical drive again

instructions are from windows XP SP2

can fool securom when you get this message

"Please remove disc from current CD/DVD drive and insert the original disc in another drive"
SecuROMô has determined your computer has more than one CD/DVD drive and that the other drive(s) might perform better verifying the SecuROMô signature. Please refer to the following procedure to remedy:

and for hiding SCSI and emulation software you can try the program i made "Safedisc 4 Nightmare"
http://www.gameburnworld.com/cdprote...tilities.shtml
new version going to be released soon version 1.4

Last edited by skywalker06; 23-08-2007 at 08:37 PM.
Reply With Quote
  #27  
Old 17-02-2008
erichss erichss is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 4
Default

I had downloaded the "no CD crack" from gameburn world, it was marked as being for all versions, but does not appear to work. ANything special that needs to be done with it?
Reply With Quote
  #28  
Old 17-02-2008
DuffMan DuffMan is offline
Administrator
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 2,509
Default

Quote:
Originally Posted by erichss
I had downloaded the "no CD crack" from gameburn world, it was marked as being for all versions, but does not appear to work. ANything special that needs to be done with it?
Are you using the loader? The game works from the loader, that's if a patch update does not change the exe, you may need to use the correct version specifically, e.g. the v1.05 game fix STAR WARS: EMPIRE AT WAR v1.05 [ENGLISH] NO-CD/FIXED EXE (2.99MB) I'm not sure if that is the last/latest patch update (v1.05)?
Reply With Quote
  #29  
Old 19-03-2009
warzone 18391 warzone 18391 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 1
Unhappy


wat's this??
already install update 1.05 and install the daemon 4.30 with securerom emulation enabled, and all i got is this....

please remove disc from current cd/dvd drive and insert tyhe original "SWEAW" disc...
i mean wat the hell???
CURSE YOU LUCASARTS!!!!!!!!!
Reply With Quote
  #30  
Old 24-03-2010
ji97707 ji97707 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 2
Question Need help with Star Wars Empire At War Gold please?

My son keeps getting the message:

failed to connect to multi-player because there is a player with the same CD key.

Otherwise the gold pack works. Anybody know how to fix this? TIA
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 06:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
GameFileForums.com